Dialoog

Dialoog – inhoud

Zelfs als je wordt  omringd door vrienden of familie is de vraag in hoeverre je écht met elkaar praat en met elkaar verbonden bent. Door een dialoog aan te gaan met een groep mensen verbind je je niet alleen met elkaar maar óók met jezelf. Ieder dialoog heeft een bepaald thema zoals bijvoorbeeld liefde of verbondenheid.

I a way of life - dialoogNaar aanleiding van een gedicht worden enkele vragen gesteld. Iedereen krijgt de ruimte om zijn/haar gedachten en ideeën te delen. Een dialoog is geen discussie. Er is geen “goed” en “fout”. Het is elkaar en jezelf de ruimte geven om dieper in te gaan op hetgeen er in je leven om gaat. Daardoor ontstaan er spontaan allerlei nieuwe ideeën, inzichten en oplossingen. Belemmeringen verdwijnen en maken plaats voor mogelijkheden.  En daarmee creëer je ook voor jezelf meer helderheid.

Deze workshop is een krachtige manier om met elkaar te communiceren. In alle openheid en met respect voor ieders ideeën. Het bevordert de samenwerking en verstrekt de verbinding met elkaar. En met jezelf.

Dialoog – waar en hoe?

De dialoog vindt plaats rond mijn eetkamertafel, onder het genot van verse thee en een heerlijk stuk Limburgs gebak. Een groep is vanaf 4 tot maximaal 8 personen. Kosten per persoon inclusief thee en gebak is € 12,50.

Aanmelden

Aanmelden kan via onderstaand contactformulier