Kleding coach

Nieuw! Ontdek en laat je persoonlijkheid spreken in je eigen unieke kledingstijl voor meer geluk, zelfverzekerdheid en succes

kleding coach maastrichtAltijd zijn we maar op zoek naar de nieuwste modetrends en de juiste accessoires, voor in onze vrijetijd en tijdens het werk. Want wie wil er nou niet altijd op zijn best uitzien? Kleding heeft een behoorlijke invloed op hoe we ons voelen. Het kan ons zelfverzekerder maken, aantrekkelijker, gelukkiger… Maar kledingkeuzes kunnen ons ook juist het tegenovergestelde laten voelen. Welke kleding en kleuren laten jou stralen?

Verstop jij je achter je kleding? Ben je bang jezelf te laten zien?  Kleed jij je in een stijl niet meer bij jou past en wil je graag iets anders? Weet je niet hoe je comfort en stijl kan combineren?
Veel mensen vinden het moeilijk om juiste keuzes te maken, de beste combinaties waarmee ze – bij welke gelegenheid dan ook – goed voor de dag kunnen komen. Niet underdressed, niet overdressed, maar stijlvol, passend, duurzaam en creatief. Kleding waarin je jezelf kunt zijn, die je zelfverzekerd maken, waarmee je voor de dag kunt komen.

En hoe vaak komt het niet voor, dat je je pas gekochte kleding terugbrengt naar de winkel, omdat je het toch niet bij jezelf vindt passen? Of omdat je toch de verkeerde maat hebt genomen? Of dat het kledingstuk eigenlijk toch niet zo goed matcht met je andere kleding?

kleding coach ook voor mannen. I a Way of Life coach MaastrichtKleding coaching bij I a way of life

Nieuw bij I a Way of Life is kleding coaching. Naast lifestyle coach heb ik ook een diploma én veel ervaring in de mode en kleding. Inmiddels heb ik al veel mensen met veel succes gecoacht bij hun zoektocht naar hun persoonlijke kledingstijl, het maken van goede combinaties en het vormen van een basis garderobe, waarmee ze zich zelfverzekerd en gelukkig voelen.

Wil jij ook het beste uit je garderobe halen? Goede keuzes maken? De stijl vinden die het beste bij jou past?

Coaching door een professionele stylist / coach:

De inhoud van de kleding coaching bestaat uit meerdere sessies:

–      Intakegesprek. Hierin wordt onder andere besproken wat jouw persoonlijke doelen zijn en wat jij wil bereiken

–      Analyse van jouw garderobe

–      Winkelen, kleding keuzes, de pro’s en con’s, samenvatting en tips voor de toekomst

–      Impact van de aanpassingen en adviezen voor de toekomst

Kosten voor het totale pakket:

De kosten voor deze coaching sessies bedragen: €250,- incl. Btw.

Wil je je opgeven voor deze coaching sessies? Of meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met mij via onderstaand formulier. Ik bel je dan zo snel mogelijk terug!