Meditatie

Zoek je naar meer rust en balans in je leven? Begin de dag goed met een half uur meditatie, zodat je fris en fruitig aan de slag kunt!

I A Way Of Life mediterenDe voordelen van meditatie

Word je vaak geleid door allerlei verplichtingen? Neem je jezelf voor om te mediteren, maar word je al zó in beslag genomen door allerlei zaken voordat je dag is begonnen? En is de dag alweer voorbij zonder dat je bent toegekomen aan hetgeen je van plan was te doen?

We worden zó in beslag genomen door allerlei dagelijks terugkerende verplichtingen. Hierdoor vergeten we vaak even stil te staan bij onze eigen behoeften, zoals rust en balans. We vergeten onszelf. En daardoor zijn we vaak al moe voordat we daadwerkelijk aan een nieuwe dag beginnen.

Daarom is het goed om de ochtend te beginnen met  een korte meditatie. Mediteren geeft meer rust en overzicht. En daardoor laat je je niet door alles leiden, maar sta je meer in je kracht.

Meditatie – elke woensdag om 9 uur

Misschien vind je het moeilijk om in je eentje te mediteren en vind je het lastig om er echt voor te gaan zitten. Daarom bied ik de ruimte om samen te mediteren. Iedere woensdagochtend om 9 uur. Je kan daarna ook veel effectiever aan het werk.  Kosten € 5,- .Het is belangrijk je van te voren aan te melden via e-mail of onderstaand formulier.