Stadsbeleving

I a way of life - stadsbelevingStadsbeleving in Maastricht

Wanneer kijk je nog echt om je heen en zie je dat wat er is. Meestal in een nieuwe stad, een andere plek waar alles anders is, lijkt alles zoveel mooier. Je bent je dan ook meer bewust, in het hier en nu en beleefd alles intenser. In je eigen stad ben je vaak bekend met de plekken die je ziet waardoor dat je niet meer echt kijkt. Je kent het al en in gedachte alweer met iets anders bezig, het eten van vanavond of die en die nog bellen etc. Je bent er niet echt.

Stadsbeleving – wat gaan we doen?

Tijdens deze rondwandeling door de stad gaan we echt kijken, nieuwe plekken ontdekken en de schoonheid zien van wat er is. Kleuren, vormen, geschiedenis, kunst, natuur.  Dit is geen standaard stadswandeling, maar een beleving zowel voor mensen die voor het eerst in Maastricht zijn als voor diegene die  er reeds wonen. Je kunt deze activiteit uitbreiden met een picknick in het park of een Limburgse lunch thuis bij de locals.

Kosten per persoon €25,- incl lunch en €12,50 excl lunch

Deze activiteit is ook goed te combineren met de workshop dromenvanger waarbij we materialen die we onderweg vinden gebruiken in het maken van een dromenvanger