Wandeling

Een wandeling in stilte

Wanneer is het nu nog echt stil? We worden omringd door geluid van buitenaf het verkeer, de radio, telefoon etc. Maar hoe stil is het in je hoofd, wat vertel jij jezelf? Constante gedachten en stemmen. Wat is het dat je jezelf vertelt, vind je jezelf te dik of stom of zeg je tegen jezelf dat had je niet of anders moeten doen? Verlang jij ook wel eens naar de stilte, de stilte in je hoofd en ook rondom je?

Activiteit Wandeling – wat gaan we doen?I a Way of Life wandeling

Wandelen in de natuur brengt je dichter bij je eigen natuur. Hoewel je nog steeds geluiden kan horen zoals het ritselen van de bladeren en de wind word je je ook bewust van het geluid van  je eigen ademhaling. Het geluid van binnen wanneer je je één voelt met de natuur volg je langzaam het ritme van de natuur. Dan word je je bewust dat dit ritme trager is dan dat je gewend bent. En met het vertragen van je pas hoor je langzaam het geluid van je hart. Laat je hart in je spreken in een wandeling in stilte.

Deelname is €7,50-, incl. drankje Zowel individueel in combinatie met coaching mogelijk maar ook als groep max 10 personen. Duur 1 uur.